Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Liverpool wil United aftroeven in strijd om Cody Gakpo’

Liverpool wil Manchester United aftroeven in de strijd om de handtekening van PSV-sterspeler Cody Gakpo. Dit willen ze doen door middel van een mega-anbieding.

PSV-directeur Marcel Brands sloot in Goedemorgen Eredivisie een transfer niet uit. “Er is een afspraak gemaakt met Cody en zijn management, daar kunnen we niet omheen. Het is geen clausule, maar als de juiste club het juiste bedrag biedt, dan is het een optie (vertrekken, red.). Of we al een adequate vervanger op het oog hebben? Natuurlijk zijn er altijd lijstjes met namen waar we naar kijken.”

Brands bevestigde dat Manchester United in de zomer geïnteresseerd was in Gakpo, maar dat leidde niet tot een transfer. Hans Kraay jr. heeft vernomen dat Liverpool ‘absoluut’ gaat proberen om de Oranje-international op te pikken. “Lijnders (assistent-trainer Liverpool, red.) heeft gezegd: Gakpo is onze missing link. Hij wordt zeer serieus genomen binnen Liverpool en hij is één van de weinige mensen waar Klopp naar luistert.”

Volgens Brands zijn er geen signalen omtrent Liverpool, maar stelt hij: “Liverpool is een club die altijd heel gericht te werk gaat. Soms halen ze in november al spelers voor het volgende seizoen. Of zij een goede partner zouden zijn om Gakpo in de zomer naartoe te sturen? Ja, dat klopt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *