Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax treft Manchester United in de Europa League’

Ajax treft in de tussenronde van de Europa League mogelijk Manchester United. Paul Scholes heeft zo een voorgevoel dat er een bijzonder onderonsje lonkt. Erik ten Hag stond vorig seizoen aan het roer in Amsterdam en is nu de eindverantwoordelijke op Old Trafford.

United eindigde ondanks de 0-1 overwinning bij Real Sociedad als tweede in de groepsfase van de Europa League. De Engelse topclub speelt daardoor een tussenronde tegen een nummer drie uit de Champions League. Ajax is één van de mogelijke tegenstanders.

Bij BT Sport sprak Scholes zijn verwachting uit. “Ik heb gewoon het gevoel dat ze Ajax treffen in de play-offs”, aldus de oud-speler van Manchester United. Owen Hargreaves: “Er is geen makkelijke tegenstander. Ik denk dat Manchester United op uitzondering van FC Barcelona na sowieso favoriet is.”

Een tweeluik tussen Ajax en Manchester United zou natuurlijk bijzonder zijn. Met Lisandro Martínez, Christian Eriksen, Donny van de Beek en Antony kent de United-selectie verschillende spelers met een verleden in Amsterdam. Ook manager Erik ten Hag was kort geleden nog werkzaam bij Ajax.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *