Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Van Nistelrooy verkiest Bodö/Glimt boven Ajax

PSV speelt vanavond in de Europa League tegen het Noorse Bodö/Glimt. En de focus van trainer Ruud van Nistelrooy ligt volledig bij deze wedstrijd. De kraker tegen Ajax van aankomende zondag heeft niet de hoogste prioriteit voor de oefenmeester.

Van Nistelrooy hamert op het proces dat zijn team doormaakt. “Elke dag, elke wedstrijd moeten we bezig zijn met die ontwikkeling”, klonk het op de persconferentie woensdag. “Natuurlijk kunnen we ook nog groepswinnaar worden, dat weten we, maar daar is geen klein wonder voor nodig. Een groot wonder vooral, maar die zijn er in voetbal soms.”

PSV, dat tweede in de groep staat achter Arsenal, moet in Noorwegen winnen. Als dat gebeurt is het ook nog afhankelijk van The Gunners, dat thuis niet mag zegevieren tegen FC Zürich. De tweede plaats zou een tussenronde opleveren tegen een afvaller uit de Champions League.

Wat vindt Van Nistelrooy belangrijker: de wedstrijd van donderdag of de topper zondag tegen Ajax? “Ik vind dit de belangrijkste wedstrijd. We moeten doorgaan met waarmee we bezig zijn, dat is het allerbelangrijkste. We moeten die ontwikkeling iedere dag voortzetten. We moeten ons focussen op de training en de wedstrijd. Daarna moet je verder kijken.”

Van Nistelrooy heeft een aantal knopen door te hakken. Hij zal het treffen met de Amsterdammers toch in het achterhoofd houden. Zo is het de vraag hoeveel minuten Luuk de Jong en Noni Madueke gaan maken tegen Bodö. “Het is goed dat ze fit zijn, dan kunnen ze ook op deze ondergrond (kunstgras, red.) minuten maken. Dat is geen enkel probleem. Je gaat natuurlijk wel naar minuten kijken en waar je ze zondag wil hebben. Dat is logisch.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *