Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Ronald Koeman: ‘Na Oranje zal ik geen ploeg meer trainen’

De aanstaande bondscoach Ronald Koeman denkt dat Oranje het goed gaat doen op het WK in Qatar. Hij vindt dat er maar één team echt bovenuit steekt, en dicht het Nederlands elftal goede kansen toe op een goed resultaat.

“Als je een favoriet zou moeten noemen, is Brazilië misschien wel de grootste favoriet. Die zouden zomaar tachtig geweldige spelers uit kunnen nodigen”, begint Koeman in gesprek met NH. Verder ziet hij echter weinig kwaliteitsverschil. “Ik denk dat er heel weinig verschil zit tussen Spanje, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Argentinië met Messi waarschijnlijk ook. Het ligt dicht bij elkaar, dus dat betekent ook dat je ver kunt komen als het mee zit. Zoals het Nederlands elftal op dit moment is en de sfeer die er is binnen dat team, denk ik dat we best wel positief kunnen zijn richting het WK.”

Koeman blikt ook terug op zijn eerdere vertrek bij Oranje. In aanloop naar het EK koos hij voor droomclub FC Barcelona. Spijt heeft hij niet. “De KNVB vond het ook goed.” De kans dat hij opnieuw vroegtijdig afscheid neemt van Nederland, is desondanks bijzonder klein. “Waarschijnlijk zal ik na Oranje geen club meer trainen”, kondigt de oud-trainer van onder meer Ajax, PSV en Feyenoord aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *