Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Alfred Schreuder vertrouwt niet op zijn wisselspelers’

Wesley Sneijder is kritisch op het beleid bij Ajax. Hij zag onlangs nog het interview met Gerry Hamstra hoofdschuddend aan.

“Je kunt bepaalde zaken wel benoemen en zeggen dat drie van je tien nieuwe spelers geblesseerd zijn geweest, maar dat betekent dat zeven nog steeds niet goed genoeg zijn om in de basis te staan van Ajax”, zegt de oud-Ajacied bij RTL7. “Sterker nog, dat is ook de reden dat Schreuder niet graag wisselt. Hij vertrouwt niet op de spelers die hij op de bank heeft zitten. Dat is nu wel duidelijk.”

Jan Boskamp stelt dat buitenlandse aankopen echt van meerwaarde moeten zijn. “Precies”, reageert Sneijder. “Ik dacht dat ik naar de technisch directeur van Napoli zat te luisteren, dat het allemaal zo geweldig gaat. Hoe kun je nu zeggen dat het allemaal zo goed is en dat ze zo blij zijn met hoe het gaat? Je verliest twee keer met dikke cijfers van Napoli en Liverpool. Dat je in Nederland bovenaan staat, geloof ik wel. Zeker als je honderd miljoen hebt te besteden. Als je zoveel geld uitgeeft, moet je het in Europa laten zien. Dan heb je gewoon verkeerde keuzes gemaakt met de spelers die je hebt aangetrokken.”

Sneijder vond het interview van Hamstra ‘gemaakt’. “”Het leek wel of het voorgeprogrammeerd was. Hij weet precies wat hij moet doen en waar hij mee bezig is. Dat bedoel ik met persoonlijkheid. Hij had gewoon moeten zeggen dat het niet top is op dit moment, want in Europa doen ze het belabberd. Dat is toch niet erg?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *