Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Juventus ziet geen toekomst voor Ihattaren bij de club’

Ajax liet gisteren weten niet gebruik te maken van de koopoptie dat het heeft op Mohamed Ihattaren. Dit betekend dat hij weer zal gaan terugkeren bij Juventus. Maar voor lang zal dat waarschijnlijk niet zijn.

Ajax huurde Ihattaren sinds januari van de Italiaanse topclub, om hem de kans op een rentree in Nederland te geven. In dit jaar moest de creatieveling eerst fit zien te worden – onder begeleiding van Gerald Vanenburg – om hem vervolgens vast bij de eerste selectie te nemen. In het voorjaar speelde hij vijf wedstrijden voor Jong Ajax, zijn enige minuten in de hoofdmacht waren er vier in de bekerfinale tegen zijn oude club PSV.

De voormalig jeugdinternational heeft in Turijn nog wel een doorlopend contract tot medio 2025, maar in Italië is de verwachting dat Juventus hem direct weer kwijt wil. “Het is waarschijnlijk dat het een korte stop is om naar een nieuwe bestemming te vertrekken”, meldt het Turijnse Tuttosport over de terugkeer van Ihattaren. Juventus verhuurde Ihattaren eerder al aan Sampdoria, maar ook dat avontuur werd geen succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *