Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Erik ten Hag wil zich in de winter weer bij Ajax melden’

Erik ten Hag de manager van Manchester United haalde eerder al Lisandro Martinez en Antony weg bij zijn oude werkgever Ajax en het zou goed kunnen dat hij deze winter weer zal aankloppen voor een speler. Hij ziet een nieuwe samenwerking met Edson Alvarez namelijk wel zitten.

In de laatste fase van de zomerwindow bracht Chelsea een megabod uit op de Mexicaanse controleur, die maar wat graag naar de Premier League wilde transfereren. Eerder vandaag vertelde hij daarover aan ESPN: “Ik heb natuurlijk gevochten tot zover ik kon. Ik wilde dat ook weer niet teveel doen, want ik ken de verantwoordelijkheid die ik heb binnen de club. Maar ja, uiteindelijk ben je je ervan bewust dat alles verandert.”

“Een betere competitie, een beter leven voor jezelf en voor je familie”, vervolgde Álvarez. “Daar gaat het uiteindelijk om. Ik heb voor mezelf altijd bedacht dat ik hier ben vanwege mijn liefde voor het voetbal, maar ook voor mijn familie. Dat zij het goed hebben, dat ik kan zorgen voor mijn kinderen en mijn ouders.”

Na het aankomende WK in Qatar hoopt hij op een nieuwe kans: “Het motiveert mij enorm dat clubs van die grootte mijn wedstrijden en acties in de gaten houden. Ik baal er erg van, maar ben ervan overtuigd dat er vroeg of laat weer een grote club komt voor mij.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *