Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Vinnige Arne Slot: ‘Wat willen ze dan zien?’

Arne Slot heeft bij Feyenoord voor het eerst te maken met de nodige kritiek. Midweeks werd er nog met 1-0 verloren in de Europa League tegen Sturm Graz waar eerder in de competitie nog in eigen huis met 1-1 gelijk werd gespeeld tegen Fortuna Sittard. Onder andere het wisselbeleid van de trainer wordt in twijfel getrokken en daar geeft hij nu een reactie op.

In gesprek met het Algemeen Dagblad vindt Slot juist dat Feyenoord de organisatie momenteel goed heeft staan. “Ik zie geen team dat de ene na de andere kans weggeeft. Ik zie een elftal dat heel goed in staat is de vrije man op het middenveld aan te spelen van achteruit. Wat trainbaar is, loopt vrij aardig.”

Feyenoord speelde een slechte tweede helft in Oostenrijk en ging uiteindelijk in blessuretijd onderuit. Er werden dan ook vraagtekens gesteld bij het wisselbeleid van Slot. “Ik ben wel heel nieuwsgierig wie de mensen dan hadden willen zien invallen. Op basis van zijn invalbeurt tegen Fortuna dachten de mensen misschien aan Patrik Walemark, maar als je hem zag invallen tegen Sturm Graz dan kun je je misschien ook een andere mening voorstellen.”

Volgen Slot zijn er geen rare keuzes gedaan, maar snapt hij dat de buitenwereld dat misschien anders ziet. “Als je niet wint, hadden mensen andere opstellingen en wissels willen zien. Zo gaat dat. De afgelopen vier maanden zijn sowieso veel moeilijker geweest dan de eerste twaalf maanden. Uitvloeisel daarvan is dat we nu op een positie staan waar we vorig jaar in Europa niet eenmaal hebben gestaan. Wel op een ander niveau dan de Conference League natuurlijk. Maar het klopt, dit is een veel lastigere periode.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *