Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Geen één speler bij Ajax echt een versterking’

Wim Kieft is niet onder de indruk van de kwaliteiten van Gerry Hamstra. Hij is mede verantwoordelijk voor het technisch beleid van de Amsterdammers. Er werd deze zomer voor 100 miljoen euro geinvesteerd in spelers maar de analist is er niet van onder de indruk.

“Er zit iets verongelijkts in. Ik word aangevallen, dus ik moet nu… Natuurlijk is het helemaal niet zo gek dat je eruit gaat in de Champions League in een poule met Napoli en Liverpool. Napoli is gewoon een veel betere ploeg dan Ajax en speelt ook veel beter. Maar om dan te zeggen dat je het in de competitie beter doet dan vorig seizoen… Nou en?”

“Ik kijk gewoon: wat heb je gekocht, wat is nu echt een versterking? Tot nu toe vind ik geen één speler echt een versterking”, oordeelt Kieft hard bij Veronica. “Ik moet je ook eerlijk zeggen dat Bergwijn, na een vrij goed begin in de competitie, weer een beetje de wispelturige speler is die hij al was bij PSV. Dat is hij overigens niet in het Nederlands elftal, daar speelt hij wel met flair. Met Tadic moet het ook een keer klaar zijn. Van hem mag je ook rendement verwachten.”

“Wat ik eigenlijk wil stellen, is dat Ajax slecht heeft ingekocht voor honderd miljoen euro”, vat Kieft samen. Van de tien nieuwelingen hebben voorlopig alleen Bergwijn en Calvin Bassey een basisplaats. De Amsterdammers verkochten overigens ook voor ruim tweehonderd miljoen aan spelers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *