Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Cody Gakpo kan in winter absolute toptransfer maken’

Cody Gakpo kan in de winterstop een absolute knaltransfer maken. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Afgelopen zomer was het de grote vraag of Gakpo in Eindhoven zou blijven. Erik ten Hag wilde de international naar Manchester United halen, maar richting de transferdeadline verstomde die interesse. De 23-jarige Brabander kon toen enkel nog op interesse rekenen van Leeds United en Southampton. Gakpo besloot daarop om voor PSV te blijven.

Romano vertelt in een video dat Leeds en Southampton in januari weer zullen aankloppen. De Europese top zal zich echter in de strijd mengen, waardoor deze Engelse clubs kansloos lijken. “De cijfers van Gakpo zijn fantastisch dit seizoen. Dan gaat het ook om het aantal gecreëerde kansen en de kwaliteiten van deze speler. Hij lijkt een echte topspeler. We hebben het altijd over Erling Haaland die de records breekt, maar wat Gakpo doet bij PSV is echt geweldig”, klinkt het enthousiast.

“De situatie van Gakpo is daardoor compleet veranderd. We hadden het afgelopen zomer over Manchester United, dat concrete interesse had in de aanvaller. Dat bevestigde Gakpo ook, al deed United nooit een officieel bod”, weet de transfergoeroe. “De relatie tussen de zaakwaarnemers van Gakpo en United is overigens erg goed, zij zijn ook de agenten van Ten Hag. Southampton en Leeds probeerden er vandoor te gaan met Gakpo. Dat lukte niet en deze winter zullen er clubs van andere grootte aankloppen. Niet alleen uit Engeland maar vanuit de rest van Europa sturen ze scouts naar wedstrijden van PSV.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *