Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Alfred Schreuder ziet vanavond af van vaste CL-formule’

Vanavond staat de kraker tussen Ajax en Liverpool op het programma in de Champions League. En het is de verwachting dat trainer Alfred Schreuder wat wijzigingen zal gaan doorvoeren voor dit treffen. Volgens De Telegraaf zal Brian Brobbey namelijk in de punt van de aanval gaan starten.

Mohamed Kudus moet nu echter genoegen nemen met een reserverol. Brobbey liet zich in de afgelopen twee competitiewedstrijden gelden tegen Excelsior en RKC. De spits was in beide duels tweemaal trefzeker en door die goede prestaties mag Brobbey blijven staan. De aanvaller zal vanaf links worden bijgestaan door Ajax-aanvoerder Dusan Tadic. Steven Bergwijn zal beginnen vanaf de rechterkant.

Op het middenveld lijkt ook Davy Klaassen zijn plek te behouden. Kenneth Taylor was de afgelopen twee competitieduels afwezig, maar lijkt niet direct weer op een basisplaats te kunnen rekenen. Dat betekent dat zijn plek op het middenveld wordt ingenomen door Steven Berghuis. De aanvallend ingestelde speler speelde op die positie tegen RKC een sterke wedstrijd. Edson Álvarez moet zorgen voor de balans op het middenveld.

Achterin kiest Schreuder ook voor hetzelfde viertal, al lijkt het erop dat hij Calvin Bassey en Daley Blind wel van positie laat wisselen. Dat houdt in dat Bassey in het centrum begint naast Jurriën Timber en Blind start als linksback. Op de rechtsbackpositie behoudt Jorge Sánchez zijn plek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *