Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Zeikwijf Blind ontsnapte tegen RKC aan rood’

Daley Blind staat dit seizoen flink onder druk bij Ajax. Er is veel kritiek op de 32-jarige routinier en ook columnist Hugo Borst is kritisch. En dan vooral over zijn houding.

Schreuder koos afgelopen zaterdag op bezoek bij RKC Waalwijk voor dezelfde elf als in de thuiswedstrijd tegen Excelsior. Ajax speelde de Rotterdammers met een 7-1 nederlaag naar huis en het optreden van zijn ploeg in die wedstrijd smaakte Schreuder naar meer. Dat hield in dat Blind wederom aan de aftrap verscheen. De verdediger was zes dagen eerder nog in de rust gewisseld. Dat gebeurde ook in Waalwijk. Ajax maakte in de eerste helft een erbarmelijke indruk en mocht van geluk spreken dat het niet met een achterstand aan de thee ging. Tot overmaat van ramp voor Blind kreeg hij vlak voor rust ook nog een onnodige gele kaart.

Volgens Borst is Blind ‘een zeikwijf’ geworden. ‘Vijf van zijn laatste zes gele kaarten waren voor ouwehoeren tegen de scheidsrechter’, schrijft Borst in zijn column bij het Algemeen Dagblad. ‘Soms is-ie echt boos, en kan hij zich niet beheersen – wat mij betreft een gebrek aan discipline. Nog erger: soms is het doordacht en meent hij met zijn constante geweeklaag een voorschot te nemen om een volgende te beoordelen spelsituatie in zijn voordeel te beslechten.’ Borst gaat nog een stapje verder. Volgens hem heeft Blind het ‘manipuleren en onder druk zetten van een scheidsrechter’ zelfs uitgevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *