Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Flinke kritiek op PSV’er: ‘Het is geen Philips Speeltuin Vereniging’

Analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos adviseert Ruud van Nistelrooy om naar aanleiding van de 4-2 nederlaag tegen FC Groningen van afgelopen weekend in te grijpen. Volgens hem is het de hoogste tijd om Armando Obispo uit het elftal te halen. Ook Philipp Max moet wat hem betreft op de bank worden gezet.

Obispo ging zondag lelijk in de fout bij het openingsdoelpunt van Groningen. De thuisploeg profiteerde optimaal van het moment van onachtzaamheid bij de centrale verdediger. De tweede Groningse treffer was hem niet helemaal aan te rekenen, al verloor hij bij een corner wel het kopduel van doelpuntenmaker Radinio Balker.

“Het is iedere keer hetzelfde liedje”, begint De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad. “Iedereen weet dat ik groot fan ben van Obispo. Hij heeft van verschillende coaches de kans gekregen, maar het is nu voor mij einde oefening. Je kunt niet aan de gang blijven”, aldus De Mos, die erop wijst dat Obispo structureel fouten bij het uitverdedigen maakt en een gebrekkige focus heeft.

“Het is geen Philips Speeltuin Vereniging, maar daar lijkt het wel op. Er eerst een topsportklimaat bij PSV en er moet gepresteerd worden. Ik had meteen maatregelen genomen en hem gewisseld”, gaat hij verder. Opvallend is dat De Mos enkele maanden geleden nog bij VTBL aangaf dat hij voor Obispo zou kiezen als hij de keuze tussen Obispo en Matthijs de Ligt zou moeten maken.

Op dit moment ziet De Mos het echter even niet zitten in Obispo. Dat geldt ook voor Max. “Hij is voor mij ook afgeschreven door de terugkeer van Mauro Júnior”, aldus de oud-trainer van PSV, die Érick Gutiérrez en Jarrad Branthwaite in de basis zou zetten. “Het is heel simpel: Benítez, Mwene, Branthwaite, Ramalho en Mauro Júnior moeten de defensie worden. Het is zonde dat je de deksel op de neus krijgt terwijl je met dit middenveld en deze aanval zoveel kan creëren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *