Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘United gaat zich in de winter weer melden voor Frenkie de Jong’

Manchester United wil deze winter een nieuwe poging wagen om Frenkie de Jong los te weken bij FC Barcelona. Hier maken verschillende Engelse media melding van. Hij heeft bij Barcelona nog een contract tot de zomer van 2026, maar wegens zijn hoge salaris zou Barcelona nog steeds liever afscheid nemen van de middenvelder.

Manchester United is echter niet de enige club die naar de diensten van De Jong hengelt. Afgelopen transferperiode werd ook Chelsea nadrukkelijk genoemd als volgende werkgever voor onze landgenoot. Destijds kwam het niet van een bod, maar de Londenaren zijn De Jong nog niet vergeten.

Dat geldt óók voor Liverpool. De ploeg van Jurgen Klopp, dat woensdagavond in de Johan Cruijff ArenA op bezoek komt voor de Champions Leauge-wedstrijd tegen Ajax, beleeft tot nu toe een teleurstellend seizoen en staat op de zevende plek in de Premier League.

FC Barcelona gaat in de competitie een stuk beter, maar heeft in de Champions League moeite om bij te benen. De Jong komt zelf overigens ‘gewoon’ aan zijn minuten in het eerste van Barcelona. Tegen Villarreal stal de Nederlander de show nog, maar dat was ook bij afwezigheid van Sergio Busquets.

Of De Jong in de winter wél open staat voor een vertrek uit de Spaanse kuststad, valt nog te bezien. Voor Barcelona is dat misschien wel het meest ideale moment: De Jong is bij Oranje een belangrijke schakel voor het aankomende WK en dat is voor een speler natuurlijk hét podium om een (top)transfer klaar te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *