Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Ronald Koeman breidt Oranje-staf uit met Feyenoord-assistent

De toekomstige bondscoach van het Nederlands Elftal Ronald Koeman heeft zijn technische staf uitgebreid met Sipke Hulshoff. Hij is momenteel assistent-trainer bij Feyenoord en blijft ook actief in die functie. Die heeft de KNVB zojuist bekendgemaakt via de digitale kanalen.

Hulshoff tekent een contract bij de voetbalbond tot het EK van 2024, afhankelijk van de deelname aan dat eindtoernooi. De assistent-trainer neemt plaats in de staf, waar verder Erwin Koeman en Patrick Lodewijks al aan waren toegevoegd.

Ronald Koeman legt uit waarom hij Hulshoff er graag wilde bijhebben. “Sipke is een innovatieve veldtrainer, die onze technische staf goed aanvult. In mijn staf probeer ik altijd mensen samen te brengen die elkaar versterken. Ik denk dat dit is gelukt.”

Hulshoff wordt door zijn huidige werkgever Feyenoord gedetacheerd aan de KNVB. Momenteel is hij naast John de Wolf en Marino Pusic een van de assistenten van hoofdtrainer Arne Slot in De Kuip. Eerder was hij assistent bij SC Cambuur en FC Volendam. Bij Cambuur en FC Groningen werkte hij als jeugdtrainer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *