Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Hoe kan je het wedden op voetbalwedstrijden het beste aanpakken?

Het wedden op wedstrijden is niet iets van de laatste jaren. Als je ooit een serie of film over het Romeinse Rijk hebt gekeken, weet je dat er toen al veel wedstrijden/spelen werden georganiseerd en dat er tevens massaal door het volk op die wedstrijden werd gewed. Die spanning en sensatie die bij een gokje wagen komt kijken, had men toen al goed in de gaten. De huidige tijden zijn totaal anders, maar de spanning en sensatie bij het wedden op voetbalwedstrijden is minstens zo hoog! Vandaar dat we in deze blog jouw tips geven over sportwedden!

1. Statistieken, uiterst belangrijk bij gokken!

De eerste tip is gelijk een hele handige en belangrijke tip. Het is zeer aan te raden om jezelf te verdiepen in de statistieken die er beschikbaar zijn bij de vele bookmakers, gok-apps en online websites. Je zult je verbazen hoeveel informatie er beschikbaar is en hoe handig dit kan zijn om te bepalen op welke teams je gaat inzetten. De statistieken vertellen echt niet alleen maar wie de winnaar of verliezer was van een bepaalde wedstrijd, er is veel meer te vinden! Wat was de opstelling tijdens het laatste duel, wie heeft de meeste doelpunten gemaakt of hoeveel doelpunten heeft een bepaald team in een seizoen al om de oren gehad. Dat is een kleine greep uit de schat aan informatie die er online te vinden is en dat is informatie die jij wilt weten. Met deze voorkennis is de kans groot dat je een betere gok kan wagen en meer geld wint!

2. Odds en Quoteringen, check ze voordat je gaat inzetten!

Als je gaat wedden is het handig om te weten wat quoteringen zijn. Bij elke weddenschap die beschikbaar is bij een bookmaker of gok-app staat er een getal achter de weddenschap. Dit getal wordt een quotering genoemd en op zijn Engels wordt de term odds gebruikt. Deze quotering is cruciaal bij het wedden want dit bepaald uiteindelijk hoeveel geld jij kan verdienen als je goed hebt gegokt. Een voorbeeld van een quotering is 1,55. Stel je zet tien euro in, de quotering is 1,55 en je wint, dan is dit tientje door de quotering ineens 15,50 euro waard. Een hogere odd kan ook voorkomen, bijvoorbeeld een odd van 4,30. Stel je wint dan die betreffende weddenschap dan wordt je tientje ineens 43 euro waard. Je kan stellen dat hoe hoger het getal, des te moeilijker een weddenschap lijkt te zijn. Begin je net met gokken, dan is het aan te raden om te wedden op weddenschappen met wat lagere quoteringen. De kans is groter dat je succes hebt met je inzet.

3. Stel een gokbudget voor jezelf vast

Dat gokken spanning en sensatie met zich meebrengt, dat is wel duidelijk. Het is dan ook heel belangrijk dat je goed je grenzen weet qua gokbudget. Gok altijd met geld wat je niet nodig hebt voor je normale vaste lasten en levensonderhoud. Gok dus alleen met geld wat je kan missen! Verlies je dit geld? Balen, maar blijf rustig en ga niet halsoverkop meer inzetten om het terug te winnen. Win je wel met het geld? Stel je budget veilig en speel met de winst weer verder. Zo weet je zeker dat je veilig speelt.

Het is wel zo prettig om iets budget te hebben zodat je risico en de kansen kan gaan spreiden op meerdere weddenschappen. Uiteraard is het zaak dat dit budget niet het gokbudget wat je hebt vastgesteld overschrijdt. Indien je in de gelukkige omstandigheden bent dat je budget hebt om te gokken, probeer dit dan op meerdere wedstrijden in te zetten. Kijk naar de geldende quoteringen en verdeel je budget van bijvoorbeeld 50 euro over drie wedstrijden. Wil je nog meer spreiden zet dan bij vijf verschillende wedstrijden een tientje in. Zo vergroot je de kans op succes en wie wil dat nou niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *