Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Minpunt gespot bij Gakpo: ‘Dat vind ik nog een beetje jammer’

Cody Gakpo speelt de laatste weken weer de steren van de hemel en dat is ook de analisten van het programma ‘Rondo’ opgevallen. Volgens Youri Mulder, Marco van Basten en Khalid Boulahrouz maakt hij een goede ontwikkeling door, maar moet hij ook nog veel leren.

“Met de goal die hij tegen Heerenveen maakte sleepte hij zijn ploeg er wel echt doorheen”, vertelt Mulder over de uitblinkende Gakpo. “Het was een moeilijke wedstrijd en die goal deed me echt een beetje denken aan wat Mbappe vaak doet. Dat duel aangaan en er dan zo van achter langskomen.” Mulder vond de goal in ieder geval geen fout van de doelman van Heerenveen, Andries Noppert. “Die had daarvoor al twintig ballen uit de kruising gehaald. Dan ben je natuurlijk moe.”

Boulahrouz ziet wel wat verbeterpunten bij Gakpo, voornamelijk in de grote wedstrijden wanneer het er echt om gaat. “In de belangrijke wedstrijden hoop je dat hij de kar gaat trekken, maar dan geeft hij niet thuis. Dat vind ik een beetje jammer, maar dat is natuurlijk ook een proces. Die ontwikkeling gaat misschien nog wel komen.”

De kansen voor Gakpo op het WK zijn wat Van Basten betreft nog om het even. Volgens de analist komt bij een basisplek op een eindtoernooi wel een stuk meer kijken. “Op dat hoge niveau wordt echt wel meer gevraagd. Dat zal hij zelf moeten bewijzen. Je kan bij PSV leuk spelen, maar het Nederlands elftal is net wat anders.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *