Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Vinnige Daley Blind bijt van zich af

Ajax won vanmiddag met samengeknepen billen van FC Volendam. Het werd 2-4 maar overtuigend was het wederom niet. Na de wedstrijd stond routinier Daley Blind met de nodige irritatie voor de camera’s van ESPN. Hij was niet blij met de vragen die interviewer Vincent Schildkamp stelde.

Na de wedstrijd laat Blind eerst nog rustig zijn licht schijnen over FC Volendam-Ajax (2-4). De Amsterdammers leken op weg naar een probleemloze zege, maar het werd toch nog spannend in de slotfase. “Ik denk dat er niks aan de hand was tot aan de 0-3. Daarna raken we de controle kwijt. Of me dat zorgen baart, de manier waarop dat gebeurt? Niet echt, maar het is wel iets waar we de laatste weken mee sukkelen.”

“We zijn op dit moment niet in grootse vorm. Dan kan een tikje als de 1-3 al voor problemen zorgen in het elftal, blijkbaar. Het belangrijkste is om te blijven doen wat je moet doen en je vast te houden aan bepaalde regels. Dat zijn dingen waar we kritisch op moeten zijn. Als je niet goed in vorm bent, moet je terug naar de basis.”

Blind wil vervolgens niet vertellen welke afspraken er soms niet worden nageleefd bij Ajax. Als Schildkamp daarna vragen stelt over de gesprekken die zijn gevoerd na de vernedering tegen Napoli, bijt Blind van zich af. “Ik weet waar je naartoe wil. Ik zeg al de hele tijd dat we elkaar de waarheid kunnen vertellen. Maar blijkbaar wil je dat ik met vingers ga wijzen, of zo. Ik weet niet zo goed wat je wil horen, eigenlijk. We hebben het erover en bespreken wedstrijden, zoals elk team doet. Aan het begin van het jaar waren we het beste Ajax ooit en nu is het ineens allemaal niks. We moeten ons niet gek laten maken door de buitenwereld.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *