Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Mijn liefde voor Feyenoord is minder geworden’

Trainer van Feyenoord worden is niet meer een heilig doel van Danny Buijs. Dit liet hij weten in het programma Veronica Offside.

Presentator Wilfred Genee vraagt: “Jij bent pas veertig, en wat dat betreft zit er nog een enorme carrière op jou te wachten. En dan moet de onvermijdelijke vraag worden gesteld: Feyenoord, hoe belangrijk is het om dat ooit te bereiken, of zit dat niet in je hoofd?” Buijs erkent dat ‘als het ooit voorbij zou komen, dan zeker’. “Maar je kan het toch ook gewoon uitspreken Danny, dat je trainer van Feyenoord zou willen worden?”, blijft Genee prikken.

“Dat heb ik niet. Dat had ik vroeger wel als kleine jongen, toen ik profvoetballer wilde worden. De liefde en passie is wel anders en minder geworden. Als kleine jongen zat ik er echt helemaal in, en zeker toen ik in de puberteit zat. Maar dat is een stuk minder geworden. Dus het is niet meer als jongen, dat ik per se in Feyenoord 1 wil komen te voetballen en ooit op die Coolsingel wil staan. Het is geen obsessie of moeten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *