Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘PSV legt tien miljoen neer voor concurrent Luuk de Jong’

PSV wil uitpakken met de komst van een nieuwe spits. Het gaat om de achttienjarige Colombiaan Jhon Jáder Durán die speelt voor de Amerikaanse MLS-club Chicago Fire. Hier maakt de journalist Pipe Sierra melding van.

Hij is geen goedkope speler: volgens Sierra moet het Colombiaanse talent zo’n tien miljoen euro kosten. Eerder gaf PSV een vergelijkbaar bedrag uit aan Maxi Romero. De Argentijnse spits heeft dat hoge prijskaartje nooit waar weten te maken en speelt op dit moment op huurbasis voor Racing Club.

De Eindhovenaren zijn lang niet de enige ploeg met interesse in Durán. Volgens Sierra heeft Liverpool zich inmiddels al gemeld voor de spits. Het prijskaartje van tien miljoen euro zou voor een grote club als The Reds geen probleem moeten zijn. Aangezien PSV al duur uit is geweest op de zomerse transfermarkt en er geen Champions League-voetbal gespeeld wordt, is dat bij PSV nog wel de vraag.

Naast Liverpool en PSV zouden ook Lille en Eintracht Frankfurt een oogje hebben op Durán. De tweevoudig international van Colombia werd in januari van dit jaar overgenomen van Evigado uit Colombia. Chicago betaalde destijds 1,7 miljoen euro voor de talentvolle aanvaller. Waar de voorkeur van de 1,85 meter lange spits ligt, is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *