Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Feyenoord in de zorgen om stadion De Kuip’

Algemeen directeur Dennis Te Kloese gaf in een eerder stadium aan dat er geen nieuw stadion zal komen voor Feyenoord. Hij wil in plaats daarvan gaan investeren in het huidige. Maar volgens RTV Rijnmond is daar nog weinig van te merken.

De regionale omroep weet dat er zorgen zijn om de staat van het stadion. De voorzieningen laten te wensen over. De gesteldheid van de toiletten is een groot kritiekpunt, net als de geringe horecavoorzieningen. Op een aantal plekken zou je zelfs met goed fatsoen geen mensen kunnen ontvangen, klinkt het.

Volgens RTV Rijnmond is onderhoud noodzakelijk. De verwachte kosten daarvoor bedragen echter zo’n tien tot vijftien miljoen euro. Geld dat er niet is. Feyenoord maakt zich ook zorgen om de conditie van De Kuip, maar zit in een lastig parket, omdat het officieel slechts huurder is. Het onderhoud moet verricht worden door eigenaar Stadion Feijenoord. Daar zijn de financiële mogelijkheden dus echter zeer beperkt.

De huidige situatie lijkt desondanks niet houdbaar, waardoor Feyenoord op zoek moet naar een oplossing. De Rotterdamse club kan zelf aan de slag, maar moet dan wel in gesprek met het stadion hoe eventueel gemaakte kosten gedekt kunnen worden. Rijnmond noemt opties als een lening aan het stadion, een tijdelijke korting op de huur of het voorsorteren op een eenwording van Feyenoord en Stadion Feijenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *