Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Davy Klaassen ‘schaamt zich kapot na gelijkspel’

Ajax kwam gisteren in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Go Ahead Eagles. Davy Klaassen maakte de openingstreffer voor de Amsterdammers maar was na de wedstrijd zwaar teleurgesteld. Hij schaamt zich kapot na deze wanprestatie.

“Het moet beter dan dit”, begint hij zijn verhaal voor de camera van ESPN. “We kregen daarvoor wel wat kansen. Je mag het nooit weggeven als je op 1-0 komt. We kregen genoeg kansen op de 2-0 en 3-0, maar ja.”

Klaassen rept van een ‘niet helemaal perfecte’ veldbezetting: “De verkeerde spelers hielden het spel breed. Dat moeten de buitenspelers eigenlijk doen, maar in plaats daarvan waren Kenneth (Taylor, red.) en (Florian) Grillitsch vaker breed dan de buitenspelers. Als we de bal verloren, lag het middenveld daardoor best wel open. In de tweede helft ging dat beter.”

Eigenlijk had de verliespartij van PSV bij SC Cambuur als doping moeten werken voor de spelers van Ajax, aldus Klaassen, maar het ging dus mis. Daarom kan zijn doelpunt hem gestolen worden: “Het is natuurlijk leuk als je scoort, maar als je thuis 1-1 speelt tegen Go Ahead Eagles, dan schaam je je kapot eigenlijk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *