Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘PSV wil Jordy Zuidam halen als nieuwe technisch directeur’

PSV wil Jordy Zuidam halen als nieuwe technisch directeur. Dit stelt sportmarketeer Chris Woerts. Hij moet in Eindhoven de opvolger worden van John de Jong die onlangs vertrok.

In 2013 stelde Utrecht Zuidam aan als hoofd scouting, waarna hij in 2017 de functie van technisch directeur voetbalzaken ging bekleden. “Zuidam heeft het niet slecht gedaan bij Utrecht”, stelde Woerts in het praatprogramma. “En ik denk dat hij qua karakter in de structuur van PSV past.”

De Jong stapte twee weken geleden op bij de Eindhovenaren, nadat hij werd afgerekend op de afgelopen transferperiode. De Raad van Commissarissen was van mening dat De Jong minstens één topspeler moest verkopen, maar de technisch directeur hield zowel Cody Gakpo als Ibrahim Sangaré binnenboord. Dat was tegen het zere been van de RvC, die van mening was dat PSV de laatste jaren op zowel sportief als financieel gebied al te weinig progressie boekte. Het Eindhovens Dagblad meldde eerder al dat PSV zowel extern als intern naar een opvolger kijkt. Ook de naam van Ernest Faber wordt genoemd als mogelijke opvolger van De Jong.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *