Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Memphis Depay staat voor een verrassende move’

Memphis Depay houdt bij FC Barcelona vooral de bank warm. Daar komt deze winter mogelijk verandering in: Barcelona zou nog een extra aanvaller aan de selectie willen toevoegen na het vertrek van Pierre Emerick Aubameyang. De Gabonese spits vertrok naar Chelsea. Daardoor schoof Memphis een plekje op in de pikorde, maar uitzicht op speeltijd geeft dat nog niet.

De Nederlander zou mogelijk in een ruildeal worden opgenomen, schrijven Engelse media. Barcelona zou Robert Firminho wel willen hebben en hopen dat Memphis de vraagprijs van Liverpool een beetje kan drukken. Het moment is wellicht wel een beetje ongelukkig: Memphis kan in januari immers met andere clubs onderhandelen en een voorcontract tekenen.

Zelf was Memphis nooit bezig met een vertrek bij Barcelona. “Bij Barcelona was op zich niet zoveel aan de hand. Ik was er pas een jaar, had heel bewust deze stap gemaakt. Samen met Aubameyang was ik topscorer afgelopen seizoen. Ik had helemaal niet zoveel reden om weg te gaan”, zei hij tegen ANP.

Memphis over overwoog wel een vertrek in de zomer, maar wil voor zijn kansen blijven vechten. “Ik ben op een belangrijk punt in mijn carrière gekomen. Daar was ik me wel van bewust. Het was soms wikken en wegen. Maar uiteindelijk gebeuren dingen altijd met een reden. Ik ben ervan overtuigd dat ik van waarde kan zijn voor Barcelona – nog steeds.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *