Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Alfred Schreuder verdedigt Dusan Tadic

Dusan Tadic is de laatste maanden totaal uit vorm bij Ajax maar bij trainer Alfred Schreuder staat hij er nog steeds goed op. In gesprek met Ajax TV gaat de oefenmeester in op de nieuwe positie van zijn aanvoerder.

Daar geeft Schreuder aan dat hij het niet eens is met de kritiek op de buitenspeler. “Dusan heeft de positie op rechts in de laatste weken prima ingevuld. Tijdens de laatste wedstrijd waren er meerdere jongens niet goed. Hij is heel erg met Rensch en het team bezig. Hij offert zich op voor het elftal.”

Desalniettemin erkent Schreuder dat het niet de beste positie van Tadic is. “Op links komt hij het beste tot zijn recht, maar dat heeft Bergwijn ook. Dan kies je op dat moment voor Bergwijn, omdat hij een heel hoog rendement heeft.”

Verder merkt Schreuder in zjin eerste maanden als trainer van Ajax hoe groot de club is. “Bij een grote club als Ajax zullen er altijd kritieken en meningen zijn. Ik word er niet warm of koud meer van. Ik moet zorgen dat ik win en dat we dat gezamenlijk doen. Ik moet de rust blijven uitstralen. Of je nu wint of verliest, er zullen altijd op- of aanmerkingen zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *