Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Nieuw schandaal rondom Marc Overmars’

Marc Overmars is opnieuw in een negatief daglicht komen staan. Hij zou zich namelijk schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag richting speelsters van Ajax. Een aantal van die speelsters doen hun verhaal in Het Parool.

Eén van de speelsters geeft aan dat ze in de fysioruimte is betast door Overmars, die destijds directeur voetbalzaken bij Ajax was. “Hij deed het af als grap, maar zo werd het niet beleefd.” Twee andere speelsters bevestigden het verhaal en vertelden dat Overmars vaker in de fysioruimte kwam. Die ruimte gold echter als safe space voor de Ajax vrouwen, mede ook omdat speelsters er soms zonder shirt of broek op de massagetafel lagen.

Een andere oud-speelster vult aan dat ze van een aantal speelsters ervaringen kende die niet in de haak waren. Merel van Dongen, oud-speelster van de Amsterdammers, beweert zelf geen negatieve ervaringen met Overmars te hebben gehad. “Maar je hoorde weleens wat. Hij maakte weleens een opmerking waarvan je dacht: niet zo netjes, niet professioneel. Hij zag ons niet alleen als werknemer, maar ook als flirtmateriaal.” Overmars zelf, liet via zijn nieuwe werkgever Antwerp FC weten, niet op de aantijgingen te willen reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *