Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Kritiek op Bassey: ‘Gevaar van jewelste voor Ajax’

Columnist Henk Spaan was niet onder de indruk van het spel van Calvin Bassey tegen Liverpool. Hij vond het namelijk ver onder de maat.

In zijn column in Het Parool zegt Spaan niet zo’n tegenstander van de statistieken te zijn, maar gold dat volgens hem deze keer niet voor Bassey. “Ik betrapte mezelf op de agressieve gedachte tijdens Liverpool – Ajax dat wie nu over het geweldige succespercentage van de passing van Bassey zou beginnen, van mij geweld mocht verwachten.”

Spaan zag dat Bassey vanaf het begin al een zeer zenuwachtige indruk maakte. “Het was duidelijk dat hij de bal niet wilde hebben, dat hij een gevaar van jewelste was in de verdediging van Ajax. Waarom bleven Pasveer en Blind hem voortdurend de bal toespelen? De man was bang.” Ondanks dat de statistieken wat anders vertelde, was Spaan duidelijk in zijn mening. “54 van zijn 60 passes kwamen aan. Weliswaar waren het er 23 op Pasveer, maar die moeten ook zuiver zijn, nietwaar? Ondanks deze stats zeg ik: soms liegen de getallen. Bassey was slecht.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *