Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Erik Pieters vindt nieuwe Engelse werkgever

Erik Pieters heeft een nieuwe club gevonden. De vleugelback heeft een contract getekend bij West Bromwich Albion. De overstap van Pieters naar The Baggies komt niet als een grote verrassing. De achttienvoudige Oranje-international trainde namelijk al zes weken mee met de Championship-club.

Zijn contract bij Burnley liep afgelopen zomer af, waardoor de verdediger uit Tiel vrij was om een nieuwe club te vinden. West Brom is nu Pieters’ derde Engelse bestemming, in het verleden vertoefde hij ook al jaren bij Stoke City. In Nederland kwam de back uit voor FC Utrecht en PSV.

Pieters staat te popelen om zich te bewijzen op The Hawthorns. “Het betekent veel voor me dat ik hier heb getekend. Iedereen weet dat ik al een tijdje transfervrij ben, dus ik heb thuis erg hard gewerkt om in vorm te blijven. Nu wil ik mezelf bewijzen en laten zien wat ik nog in me heb.”

Manager Steve Bruce kan de voormalig international goed gebruiken. “Het feit dat hij bij is, dat hij zo hard gewerkt heeft achter de schermen in de voorbije weken, dat zal een voordeel zijn voor alle betrokkenen. Hij is klaar om te spelen zodra we hem nodig hebben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *