Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Hoge transfersom voorkwam dat Ziyech naar Ajax kon’

Ajax wilde deze zomer graag Hakim Ziyech binnen halen als vervanger van Antony maar de hoge transfersom die Chelsea voor hem wilde was de reden dat de deal knapte. Dit weet de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano te melden.

Ajax nam eind augustus afscheid van Antony. Ziyech werd gezien als droomkandidaat, maar de Amsterdammers konden het niet eens worden met de Londenaren. “De transfer van Ziyech naar Ajax is geklapt omdat Chelsea een transfersom van 35 miljoen euro wilde ontvangen”, stelt Romano in zijn column voor CaughtOffside.

“Ajax wilde een huurdeal met een optie tot koop, ook omdat Hakim de mogelijkheid opende om terug te keren naar de Eredivisie. Maar Chelsea wilde alleen een definitieve transfer, dus ondanks alle geruchten was een deal nooit aanstaande”, aldus Romano.

Ziyech is in twee jaar tijd nimmer uitgegroeid tot een onomstreden basisspeler bij Chelsea. De Marokkaans international wilde daarom wel terug naar Ajax, maar dit werd dus geblokkeerd door de Premier League. Ajax haalde uiteindelijk Lucas Ocampos op bij Chelsea.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *