Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax is van een hoger Europees niveau dan PSV’

Vanavond speelt Ajax in de Champions League tegen het Rangers FC van trainer Giovanni van Bronckhorst, Hij schat de Amsterdammers in van een hoger niveau dan PSV.

Van Bronckhorst denkt dat het kwalitatief geen groot verschil is. “Dat heb je ook gezien met de Super Cup. Het was redelijk gelijk opgaand”, vertelt de Rangers-manager aan Ziggo Sport. “Ik denk wel dat Ajax als club wat meer ervaring heeft op het hoogste niveau in de Champions League. Niet alleen kwalificeerden ze zich voor de Champions League, ze doen ook echt mee. Ajax is op Europees niveau verder dan PSV.”

‘Gio’ rekent op een ‘hele moeilijke wedstrijd’ in Amsterdam. “We zullen het morgen (woensdag, red.) ervaren en wij moeten daar iets tegenoverstellen. De bravoure die we in Eindhoven hebben laten zien en op momenten dat Ajax aan het pressen is, moeten we verdedigend goed staan. Dan moeten we onze momenten pakken om in de omschakelmomenten gevaarlijk te zijn.”

Als trainer won Van Bronckhorst nog nooit in Amsterdam. “Het moet een keer lukken”, stelt hij. “Met Feyenoord is het als speler en coach niet gelukt. Morgen is er weer een nieuwe kans. We zullen er alles aan doen om een goed resultaat te halen. Het zou geweldig zijn als we winnen, maar het wordt – zoals alle wedstrijden hiervoor – een moeilijke wedstrijd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *