Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

OFFICIEEL: Ajax contracteert Lucas Ocampos

Het is Ajax dan toch nog gelukt om een vervanger binnen te halen voor Antony. Lucas Ocampos wordt voor een seizoen gehuurd van Sevilla met een optie tot koop. Hier maakt de club zelf melding van via haar digitale huis.

De 28-jarige Argentijn wordt in de Johan Cruijff ArenA gezien als de opvolger van Antony, die voor honderd miljoen euro naar Manchester United transfereerde: “De deal had nogal wat voeten in aarde: Ajax leek Ocampos in eerste instantie te gaan kopen van Sevilla, maar de Raad van Commissarissen ging niet akkoord met de afgesproken transfersom van twintig miljoen euro. Ook toen de vraagprijs werd verlaagd naar vijftien miljoen euro zette de RvC van Ajax het licht niet op groen.”

VI vervolgt: “De technische leiding van Ajax weigerde om de handdoek in de ring te gooien en bereikte woensdag een akkoord met Sevilla over een huurdeal, met een optie tot koop. Daar kon de RvC wél mee leven. Naar verluidt betaalt Ajax nu vier miljoen euro en moet het nog eens zestien miljoen euro overmaken als het over wil gaan tot een definitieve transfer. Die bedragen zijn niet officieel gecommuniceerd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *