Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Ajax totaal overvallen: ‘Chelsea biedt 50 miljoen euro op Ajacied’

Chelsea heeft een bod van 50 miljoen euro uitgebracht op Edson Alvarez. Ajax is totaal verrast van dit bod en zag het dus totaal niet aankomen. De speler zelf wil graag de overstap maken naar de Premier League. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Ajax wees eerder al een miljoenenbod van Newcastle United af en Álvarez leek een langer verblijf daarom te hebben geaccepteerd, maar is door het megabod van Chelsea toch ineens gaan twijfelen. De club van manager Thomas Tuchel heeft vijftig miljoen voor hem over, waardoor Ajax in de spagaat zit. Álvarez wil dat Ajax met Chelsea in gesprek gaat en heeft de sterke wens om te vertrekken.

Het is niet voor het eerst dat Ajax voor een dilemma staat inzake Álvarez. Afgelopen winter was het Franse Stade Rennes concreet voor de Mexicaan, maar blokkeerde Ajax dat. En Newcastle United deed ook pogingen om hem op te halen in Amsterdam. Weer werkte Ajax niet mee, maar met nog één dag voor de transferwindow sluit in Engeland wordt de clubleiding opnieuw op de proef gesteld na het bod van vijftig miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *