Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax zet streep door Ziyech, en gaat vol voor komst van Ocampos’

Hoewel in de Britse media wordt gemeld dat de transfer van Hakim Ziyech naar Ajax op een haar rond is, zijn er in Nederland hele andere verhalen te horen. De Amsterdammers zouden namelijk een streep hebben gezet door de transfer en inmiddels vol gaan voor de Argentijn Lucas Ocampos.

Hier maakt De Telegraaf melding van. Sevilla betaalde in 2019 nog vijftien miljoen euro voor Ocampos, die een contract heeft tot medio 2024. Het medium vervolgt: “De temperamentvolle Ocampos heeft een schat aan ervaring in de Ligue 1, Serie A en La Liga. De oud-speler van onder meer River Plate, Monaco, Olympique Marseille en AC Milan speelde in totaal al 420 duels. Daarin scoorde hij 85 keer en leverde hij 43 assists. Ocampos beschikt over de Argentijnse en Spaanse nationaliteit.”

Ocampos is niet de enige speler die met de Antony-miljoenen opgepikt moet worden. Ook de verdedigende middenvelder Florian Grillitisch (27) moet de selectie versterken. De transfervrije Oostenrijker, die ook bij Feyenoord in beeld is, moet voor de transferdeadline binnen worden gehaald. In Nederland gaat de markt in de nacht van woensdag op donderdag op slot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *