Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Valentijn Driessen: ‘Ziyech staat open voor Ajax’

Hakim Ziyech heeft Ajax laten weten open te staan voor een terugkeer. Hier maakt journalist Valentijn Driessen melding van. De Amsterdammers zien in hem de perfecte opvolger van Antony.

Ziyech verliet Ajax ruim twee jaar geleden voor Chelsea en werd opgevolgd door Antony. Inmiddels staat de Braziliaan in de concrete belangstelling van Manchester United, dat naar verwachting meer dan 80 miljoen euro gaat bieden, en is Ziyech wisselspeler in Londen. Mogelijk komt het tot een hereniging in Amsterdam.

Als het aan Ziyech ligt, keert hij terug. Dat stelt Driessen in zijn column voor De Telegraaf en in een video-item dat is opgenomen na Sparta-Ajax. “De contacten zijn er, hij is gepolst en hij heeft laten weten dat hij ervoor openstaat”, zegt de verslaggever. Het is de bedoeling dat Ziyech in eerste instantie op huurbasis overkomt van Chelsea.

Ajax-watcher Freek Jansen van Voetbal International weet ook dat er contacten zijn. “Als je Ziyech haalt en Antony laat gaan, dan denk ik dat je erop vooruit gaat. Hij heeft nul aanpassingstijd nodig. Het is logisch dat Ziyech de vervanger moet worden”, aldus Jansen, om eraan toe te voegen: “Maar zover is het nog niet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *