Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Cody Gakpo bereikt persoonlijk akkoord met Manchester United’

PSV-aanvaller Cody Gakpo heeft een soort van persoonlijk akkoord bereikt met Manchester United. Hier maakt het Eindhovens Dagblad vandaag melding van.

PSV heeft nog geen officieel bod ontvangen van United, maar mogelijk dat de Engelsen zich deze week alsnog komen melden. Waar United zich eerst alleen op de komst van Ajax-aanvaller Antony leek te focussen, daar wil volgens De Telegraaf Ten Hag ook Gakpo naar Old Trafford halen. “Manchester United wil naast Antony óók Cody Gakpo binnenhalen. Daarbij is het geen kwestie van de Ajacied of de Nederlandse voetballer van het jaar maar wil de club allebei de spelers contracteren. Gakpo is op de hoogte van de concrete interesse, maar wil zich tot na de wedstrijd van PSV tegen Rangers niet bezighouden met een transfer.”

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat de PSV-aanvaller ‘een soort van’ persoonlijk akkoord heeft bereikt, maar dat beide clubs nog wel tot een overeenstemming moeten zien te komen. De Eindhovenaren willen minstens vijftig miljoen euro zien voor de aanvaller plus de nodige miljoenen aan variabele bonussen. In ieder geval wil PSV geen zaken doen voordat de return tegen Rangers is gespeeld, maar daarna zou een mogelijke transfer van Gakpo in een stroomversnelling kunnen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *