Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

RKC verrast en haalt voormalig toptalent van PSV

RKC heeft zich verrassend versterkt met Zakaria Bakkali. Hij komt transfervrij over van het Belgische Anderlecht. Hij tekent een contract voor twee seizoenen bij de Waalwijkers. Dit hebben ze bekend gemaakt via hun digitale huis.

Voor Bakkali betekent het een terugkeer op de Nederlandse velden. Hij speelde in de jeugd van PSV, waar hij in 2013 zijn doorbraak beleefde. De tweevoudig Rode Duivel speelde 24 duels voor de Eindhovenaren. In 2015 vertrok hij echter transfervrij naar Valencia, nadat lang gesteggel over een nieuwe verbintenis niets had opgeleverd.

Bakkali kon de hoge verwachtingen echter niet meer waarmaken. Hij speelde nog voor Deportivo La Coruña, Anderlecht en op huurbasis voor Beerschot. Nu keert hij dus terug in de Eredivisie.

“Het talent van Zakaria staat buiten kijf en het is een belangrijke pijler binnen deze club om hiermee aan de slag te gaan. Wij als RKC Waalwijk bieden hem graag deze kans en hij is erop gebrand om zijn kwaliteiten te laten zien’, reageert algemeen directeur Frank van Mosselveld op de clubsite van RKC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *