Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Feyenoord kampt met luxeproblemen’

Aankomend weekend staat de kraker tussen Vitesse en Feyenoord op het programma. Beide ploegen zijn nog in opbouw maar Vitesse-trainer Thomas Letsch zou zo tekenen voor de problemen die zijn collega Arne Slot heeft.

In Arnhem zijn de problemen immers nóg groter, denkt Letsch. ‘”Nou, dan heeft Slot een luxeprobleem. Als je ziet wat hij erbij heeft gekregen, dan zou ik graag zijn problemen hebben. Feyenoord hoort gewoon bij de top drie en gaat verder met het aanvallen van PSV en Ajax. Feyenoord komt met een ploeg, die om de titel gaat strijden en wij met een ploeg die in zo’n wedstrijd veel kan bereiken”, voorspelt de Duitser in gesprek met Voetbal International.

Bij Vitesse moet er na een leegloop nog heel wat bij gaan komen. “We moeten eerlijk zijn. Met de huidige selectie lijkt meedoen om Europees voetbal niet haalbaar. Maar ga er maar van uit dat wij later in het seizoen tegen Ajax met een ander team in het veld staan, dan tegen Feyenoord. Ik heb geen invloed op hoe snel de overname gaat, zodra die handtekeningen er zijn, wordt er meer duidelijk en is er vast ook meer mogelijk.”

“Wij gaan nu strijden met wie er nu zijn”, vervolgt Letsch, die er ‘alles aan gaat doen om het maximale eruit te halen’. “Schrijf dat maar op. Volgens mij is het Feyenoord vorig jaar niet gelukt van ons te winnen. Sterker nog, sinds ik hier ben, heb ik nooit van Feyenoord verloren. Je weet net zo goed als ik, dat ook een lelijke en onterechte overwinning op de eerste dag meteen de toon kan zetten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *