Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘FC Barcelona wil Frenkie de Jong verhuren’

Bizar nieuws rondom Frenkie de Jong vandaag. FC Barcelona overweegt namelijk om de middenvelder deze zomer te verhuren.

De Catalanen maakten donderdagavond de komst van Sevilla-verdediger Jules Koundé bekend, nadat het eerder al fors investeerde om Robert Lewandowski en Raphinha binnen te halen. Ook werden met Franck Kessié en Andreas Christensen twee transfervrije spelers ingelijfd.

Er is echter één groot probleem: FC Barcelona heeft de salarislimiet reeds overschreden en kan daardoor geen nieuwe spelers registreren bij La Liga. De Catalanen overwegen dit probleem te tackelen door De Jong te laten vertrekken, maar vooralsnog is het de club niet gelukt om een voor alle partijen bevredigende optie te vinden.

SPORT komt nu met een opzienbarende update: FC Barcelona overweegt De Jong voor een jaar te verhuren. De Catalanen kunnen het hoge salaris van de Oranje-international op dit moment niet bekostigen zonder schade toe te brengen aan de nieuwkomers in de selectie. Een verhuurperiode is daarom een serieuze optie, al is het maar voor één jaar.

Chelsea en Manchester United worden genoemd als opties. Naar verluidt wil de middenvelder zelf niet naar United, al is De Telegraaf daar deze week minder stellig over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *