Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘United doet ultieme poging bij Ajax voor Antony’

Manchester United gaat nog een ultieme poging wagen om Antony over te nemen van Ajax. Hier maakt het medium GOAL melding van. De Amsterdammers willen hun sterspeler absoluut niet van de hand doen dus het bod zal extreem moeten zijn.

Ajax vraagt tachtig miljoen euro voor de international van Brazilië, take it or leave it, maar dat vindt de nieuwe werkgever van oefenmeester Erik ten Hag te gortig. We hoeven dan ook geen bod van tachtig miljoen te verwachten, maar dus wel een verbeterde aanbieding en ultieme poging.

Ajax betaalde onlangs vijf miljoen euro aan FC Porto voor Francisco Conceição en op termijn moet de 19-jarige Portugees Antony op gaan volgen in de Johan Cruijff ArenA. De Telegraaf berichtte eerder echter: “Schreuder wil Antony beslist niet kwijt en om zijn nek hangt een prijskaartje van minimaal tachtig miljoen euro. Op de Braziliaan is nog geen bod binnengekomen dat Ajax serieus neemt.”

Het dagblad vervolgde: “Het ideale Ajax-scenario is dat Conceição achter Antony wordt klaargestoomd voor de basis. Dat beide spelers Portugees spreken, maakt de inwerkperiode én het acclimatiseren stukken eenvoudiger. Mocht Antony na het WK, waar hij normaal gesproken met Brazilië naartoe gaat, of na komend seizoen niet meer te behouden zijn, dan moet zijn opvolger in de persoon van Conceição klaarstaan, zoals Antony zelf in de schaduw van David Neres voor Ajax 1 werd gekneed.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *