Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Samenwerking tussen Ajax en Memphis Depay lonkt’

FC Barcelona haalt de ene na de andere aanvaller in huis en dit gaat vrijwel zeker ten koste van Memphis Depay. Het ziet ernaar uit dat hij op een zijspoor is beland in Catalonie dus een vertrek deze zomer zou uitkomst bieden. Ajax is één van de clubs die hem wel graag zou willen hebben en ze hebben met Steven Bergwijn een troef in handen.

Clubs als Tottenham Hotspur en Olympique Marseille kwamen al voorbij als mogelijk nieuwe werkgevers voor de Nederlander. Er was zelfs even sprake van een transfer naar Ajax, dat de vraagprijs voor Memphis (naar verluidt 25 miljoen euro) wel eens zou kunnen ophoesten.

De Amsterdammers haalden deze transferperiode al een troef in huis: Oranje-maatje Steven Bergwijn tekende deze zomer een meerjarig contract in Amsterdam. In gesprek met de NOS werd hem gevraagd naar de mogelijkheid om samen te spelen met Memphis bij Ajax.

“Voetballend zou hij hier heel goed kunnen meedraaien. Het is een fantastische spits. Ik heb alleen nog geen contact gezocht, haha”, zei de vleugelaanvaller over de mogelijke Eredivisie-terugkeer van Depay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *