Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Kritiek op Ten Hag: ‘Het is teveel Ajax’

Erik ten Hag verruilde deze zomer Ajax voor een dienstverband als manager bij Manchester United. En tot nu toe loopt alles op rolletjes. Het is alleen de vraag of dit ook zo blijft. Een klap lonkt namelijk voor de oefenmeester.

In de podcast Molby On The Spot spreekt Liverpool-icoon Jan Mölby zich uit over Ten Hag. “Er is teveel Ajax nu bij Manchester United”, zo stelt de 59-jarige Deen. “Ze zullen een schrok krijgen, denk ik. Natuurlijk kent Ten Hag de spelers, maar ze hebben een centrale verdediger gehaald van 1,75 meter!”, refereert hij aan Lisandro Martínez.

Mölby zet grote vraagtekens bij het huidige aan- en verkoopbeleid van Manchester United. “Dat gaat niet werken met een verdediging die ver naar voren speelt. Ik zie nog geen geweldig team op dit moment, ze zijn nog niet in staat om de strijd aan te gaan.”

Ten Hag haalde vooralsnog drie spelers naar Manchester United: Tyrell Malacia (Feyenoord), oud-Ajacied Christian Eriksen (clubloos) en Martínez (Ajax). De namen van FC Barcelona-middenvelder Frenkie de Jong en Ajax-aanvaller Antony zingen ook nog altijd rond op Old Trafford.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *