Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Danilo is niet de eerste spits van Feyenoord’

Voormalig voetbaltrainer en huidig analist Mario Been heeft zo zijn twijfels over de nieuwe Feyenoord-spits Danilo. Hij maakte afgelopen zomer de pikante overstap van Ajax naar Feyenoord. Hij denkt niet dat hij de eerste optie zal zijn voor de spitspositie. Hij basseert zijn oordeel afgaan op de laatste oefenwedstrijden van de club.

Feyenoord legde Danilo voor vier seizoenen vast. Of hij meteen de eerste spits wordt? “Als ik eerlijk ben: nee”, zegt Been bij ESPN. “Dat hij kan voetballen staat buiten kijf. Hij is slim, weet waar hij moet lopen en het kansje dat hij krijgt, schiet hij binnen. Maar in de Eredivisie hebben we het nog niet zoveel gezien.”

“Maar je moet ergens beginnen. We hadden van tevoren ook niet gedacht dat Linssen de eerste spits zou worden en op Dessers hadden we ook altijd iets op aan te merken”, vervolgt Been, die het dus niet uitsluit.

“Als hij goals maakt, waarom niet? Ik kan me alleen niet voorstellen dat Feyenoord met alleen Danilo de competitie ingaat. Er zal toch een spits van allure bij moeten komen”, besluit Been.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *