Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Leipzig knijpt hem en verlaagd Brobbey-prijs aanzienlijk voor Ajax’

Ajax mag toch hopen op een terugkeer van Brian Brobbey deze zomer. Zijn club RB Leipzig heeft namelijk de vraagprijs voor hem naar beneden gehaald. Ze vroegen maar liefst 25 miljoen euro voor hem en dat is Ajax veel te gortig. Hier maakt het medium BILD melding van in een artikel.

Daarin werd een update gegeven van de situatie rond de spits, waarin vooral de gevraagde transfersom opviel. Het medium sprak namelijk van een vraagprijs van vijftien miljoen euro, aanzienlijk lager dan de 25 miljoen die de afgelopen tijd in de media werd genoemd. Eerder hoopte Ajax Brobbey juist voor dat bedrag over te nemen, maar was het Leipzig dat vijftien miljoen te weinig vond.

Als de Duitse krant het bij het juiste eind heeft, is een transfer van Brobbey plots weer een stuk dichterbij. In hetzelfde artikel viel dan ook te lezen dat de zaken er voor Ajax een stuk gunstiger voorstaan. Brobbey zal er zaterdagmiddag in ieder geval niet bijzijn als Leipzig een oefenwedstrijd speelt tegen Southampton, en zou volgens het medium mogelijk helemaal niet meer terugkeren bij zijn huidige ploeg.

Verder bevestigde BILD de interesse van het Manchester United van Erik ten Hag, maar – zoals ook al eerder gemeld – dat wordt pas een optie als Leipzig en Ajax er echt niet uitkomen. Brobbey zelf heeft een duidelijke voorkeur voor een terugkeer in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *