Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax doet navraag naar Memphis Depay’

Ajax overweegt een poging te wagen om Memphis Depay naar Amsterdam te halen. Hier maakt het Spaanse medium SPORT melding van. De aanvaller lijkt komend seizoen niet aan veel speelminuten te komen bij Barcelona.

Het Spaanse medium schrijft dat de nieuwste ontwikkelingen bij Barça de Oranje-international naar de uitgang drukken. Barcelona heeft met de komst van Robert Lewandowski en Raphinha en de contactverlenging van Ousmane Dembélé opties genoeg in de in de voorhoede waardoor een vertrek onvermijdelijk is geworden.

SPORT noemt meerdere clubs die interesse zouden hebben getoond in Depay. Daarbij gaat het onder meer om Juventus, Tottenham Hotspur, AS Roma en Ajax. Volgens het Spaanse medium lijkt Tottenham het meest concreet, maar zouden ook de overige drie clubs de komst van de spits onderzoeken. Naar verluidt wil Barcelona minimaal twintig miljoen euro ontvangen voor de aanvaller. Volgens SPORT is Depay bereid te vertrekken, maar dan wel naar een Champions League-club waar hij de belangrijkste speler kan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *