Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

PSV laat middenvelder Ismael Saibari tekenen tot medio 2025

Ismael Saibari mag zich de komende maanden laten gelden onder de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooy. De talentvolle middenvelder heeft een driejarig contract ondertekend. Hij krijgt onder de nieuwe coach een kans in het eerste van de Eindhovenaren.

De ex-speler van onder meer RSC Anderlecht en KRC Genk speelde in 2020 immers al twee wedstrijden in het eerste elftal. In de groepsfase van de Europa League kwam hij als invaller binnen de lijnen op bezoek bij PAOK Saloniki. Ook maakte hij in de Eredivisie kort zijn opwachting tegen ADO Den Haag. Saibari kwam daarnaast vooral uit in Jong PSV, de ploeg van Van Nistelrooij.

Nu komen Saibari en Van Nistelrooij elkaar bij het ‘grote’ PSV opnieuw tegen. De afgelopen seizoenen in Keuken Kampioen Divisie waren belangrijk voor de middenvelder. “Daar ben ik een veel betere voetballer door geworden. Ik ben trots dat ik deze zomer de stap naar het eerste heb gezet. Het harde werk is niet voor niets geweest, al weet ik dat het nu opnieuw begint. Ik ga alles doen om veel minuten te maken”, aldus Saibari op de clubwebsite.

Saibari heeft de afgelopen jaren ook gezien hoe belangrijk een goede jeugdopleiding is. “Deze club geeft jeugdspelers echt kansen. De trainers zijn veel met ons bezig en als het onverhoopt niet lukt bij PSV, is de club een voorportaal naar andere clubs”, meent Saibari, die het seizoen met PSV over ruim twee weken begint met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *