Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

AKKOORD: ‘Lisandro Martinez voor 55 miljoen naar Manchester United’

Lisandro Martinez zet zijn loopbaan zo goed als zeker voort bij Manchester United. Die club heeft gisteren een akkoord bereikt met Ajax over een transfersom van maar liefst 55 miljoen euro. Dit weet de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano te melden.

United naderde woensdag ‘in een uren durende bijeenkomst’ een akkoord met Ajax over de transfersom van Martínez, meldde De Telegraaf woensdagavond. Romano claimt dat de besprekingen in Amsterdam de sleutel zijn geweest: de deal zit in de afrondende fase.

Alle partijen hebben het gevoel dat Martínez binnen enkele uren Ajax zou kunnen verruilen voor United. De Engelse grootmacht voldoet aan de voorwaarden van de Amsterdamse club en komt door bonussen dicht bij de gevraagde 55 miljoen euro uit. Witte rook wordt donderdag al verwacht.

Manchester United-manager Erik ten Hag maakte zich intern hard voor de komst van Martínez. Voor Ajax was zijn vertrek aanvankelijk onbespreekbaar, maar omdat ook Arsenal op Martínez bood werd de prijs fors opgedreven en bleek hij uiteindelijk onhoudbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *