Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Wijndal verkoos Ajax boven Napoli: ‘Kans uit duizenden’

De transfer van Owen Wijndal naar Ajax werd gisteren afgerond. De Amsterdammers betalen een transfersom van tien miljoen euro voor hem en de vleugelback tekent een contract tot medio 2027.

In gesprek met De Telegraaf zegt Wijndal blij te zijn dat zijn oma, die in het ziekenhuis ligt, de transfer nog mee kon maken. “Zij is mijn allergrootste fan. Mijn familie betekent alles voor me. Ik wil alles doen om iedereen dicht om me heen gelukkig te maken.” De linksback is ook zijn zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez dankbaar, die een Napoli-deal en een miljoenencomissie liet schieten om de droom van Wijndal door te kunnen laten gaan. “Van kleins af aan vroeg ik me af hoe mooi het zou zijn om voor Ajax te spelen. Ik kan nu ook niet wachten om te beginnen. Woensdag is de rest van de selectie vrij en onderga ik allerlei testjes op De Toekomst. Donderdag train ik voor het eerst mee.”

Wijndal had komend seizoen ook in de Serie A of La Liga kunnen spelen, maar koos doelbewust voor Ajax. “Ajax was voor mij een kans uit duizenden en – als ik het hier echt laat zien – de kortste weg naar de Europese top. Ja, natuurlijk zie ik Ajax zo. Ik wil me met de besten meten en in Amsterdam kan ik dat elke dag op het trainingsveld. Daarnaast kijk ik ernaar uit om in de Champions League te mogen spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *