Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘United wil vandaag de transfer van Lisandro Martinez afronden’

Manchester United gaat vandaag om de tafel met een delegatie van Ajax om de transfer van Lisandro Martinez af te ronden. De Amsterdammers willen een monsterbedrag van rond de zestig miljoen euro hebben voor de Argentijnse mandekker, die zelf graag de overstap wil maken naar de Premier League-club.

De Mancunians deden al een bod van vijftig miljoen euro, maar dat werd afgewezen door Ajax. De Amsterdammers zijn echter wel bereid om te onderhandelen met United over een mogelijke transfer. Hoewel de Amsterdammers Martínez niet liever laten gaan zal men ook de tientallen miljoenen niet willen laten lopen, gezien men een David Neres-scenario wil voorkomen. In 2019 bood het Chinese Guangzhou Evergrande vijftig miljoen euro op de Braziliaan, maar Ajax sloeg destijds dat bod af. Uiteindelijk werd de aanvaller slechts voor vijftien miljoen euro verkocht aan Shakhtar Donetsk.

Sky Sports-journalist Dharmesh Sheth liet woensdag weten dat United niet van plan is om heel veel meer te gaan betalen dan men tot nu toe al geboden heeft. Hoe ver de Mancunians willen gaan is niet bekend, maar mocht Ajax teveel vragen dan kan het zo maar eens zo zijn dat de Engelsen de stekker woensdag uit de onderhandelingen trekken. Martínez wil zelf dolgraag Erik ten Hag achterna na. De Argentijnse verdediger zou de Amsterdammers zelfs pushen om de transfer tot stand te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *