Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Justin Bijlow komt met statement naar buiten richting de fans

Feyenoord verloor onlangs een oefenwedstrijd tegen FC Kopenhagen met maar liefst 0-7. Volgens doelman Justin Bijlow geen reden tot paniek.

In gesprek met RTV Rijnmond spreekt Bijlow zijn vertrouwen uit in de Feyenoord-leiding. “We moeten geduld hebben. Vorig jaar rond deze periode waren Dessers, Nelson, Aursnes en Trauner er bijvoorbeeld ook nog niet en toen speelden we wel al tegen Drita. Straks aan het einde van de transferwindow kan je daar pas meer over zeggen.”

Bijlow keepte eind mei de finale van de Conference League, na er enige tijd uit te hebben gelegen. “Het was een gekke periode. Ik had al een grapje gemaakt voor de halve finale dat ik er zou staan als we de finale zouden bereiken. In eerste instantie dacht ik dat het niet reëel zou zijn. Ik had keihard getraind daarvoor. Een maand voor de finale heb ik uiteindelijk alles op alles gezet om de finale te kunnen spelen. Het is gelukkig net aan gelukt.”

Feyenoord verloor in Tirana met 0-1 van AS Roma. “We waren er zo dichtbij. Maar het geeft wel energie om nu weer te knallen. We hebben er aan kunnen ruiken en dus smaakt het uiteraard naar meer”, aldus de goalie, die eind dit jaar op een WK-deelname aast. “Natuurlijk denk je eraan. Ik kan wel heel veel praten dat ik naar het WK moet, maar eerst moet je presteren bij je club en dan zien we het wel.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *