Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ten Hag wil nu ook Brian Brobbey naar Manchester Halen’

Erik ten Hag zou zich bij bij Leipzig hebben gemeld voor Brian Brobbey. Hier maakt het Duitse medium BILD melding van.

Na de bekendmaking van de overstap van Ten Hag grapte Brobbey al dat de United-manager hem mee moet nemen naar Manchester. De knipoog was duidelijk, maar de Duitse krant heeft vernomen dat de voormalig Ajax-trainer deze optie wel degelijk serieus neemt. Ten Hag zou de jeugdinternational graag aan de selectie willen toevoegen en daarover zou zelfs al telefonisch overleg zijn geweest.

Ten Hag is zéér gecharmeerd van Brobbey. De Ajax-spits maakte in het seizoen 2020-2021 een goede ontwikkeling door in Amsterdam. Hij maakte in de zomer van 2021 transfervrij de overstap naar RB Leipzig, maar keerde in januari alweer op huurbasis terug en had vervolgens een belangrijk aandeel in de succesvolle afsluiting van de titelstrijd in de Eredivisie.

Ajax wil Brobbey permanent inlijven, maar heeft nog altijd geen akkoord met Leipzig bereikt. Nu dreigt Manchester United de deal dus te kapen. Volgens het Duitse medium wil de Bundesliga-club een bedrag van minimaal vijftien miljoen euro op tafel zien. Eerder circuleerde zelfs een bedrag van 25 miljoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *